Rotterdam lijkt ineens oneindig ver weg

Nieuws

Daniel den Hoed Golftoernooi

Maak kanker kansloos. De Daniel den Hoed Stichting steunt baanbrekend wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Speerpunt van onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut is de verdere ontwikkeling van therapie op maat voor elke individuele patiënt.

 

De opbrengst van het Daniel den Hoed Golftoernooi 2015 komt ten goede aan de aanschaf van een mini-sequencer. Een mini-sequencer is een apparaat dat ingezet wordt voor de moleculaire analyse van kanker, het kan de genetische afwijking van een kanker vaststellen. Het apparaat werkt met grote snelheid, waardoor het een belangrijke rol speelt bij de diagnose van kanker, het voorspellen van de prognose van het ziekteverloop en de te kiezen behandelprocedure.

 

Daniel den Hoed Golftoernooi

Een vol bezet toernooi met 24 flights gaat een significante bijdrage leveren aan geavanceerde apparatuur, zodat we samen de overwinning op kanker dichterbij kunnen brengen.

 

Rhoon Golfcenter

Gelegen op één van de fraaiste locaties in de regio, midden in de natuurgebieden van het eiland IJsselmonde, waardoor Rotterdam ineens oneindig ver weg is! Maar met toch de echte Rotterdamse mentaliteit. Opgestroopte mouwen en recht voor z’n raap. Daarom hebben wij hier de “drive” om kanker kansloos te maken!!

 

Meedoen en kosten

1 flight a € 2000,- (4 golfers)

2 flights voor € 3000,- (8 golfers)

1 persoon a € 500,-.

 

Aanmelden

Aanmelden kan door een bevestiging per mail te sturen aan marcel@gooscm.nl 

 

Leonore Tuyt 06 50 69 41 33
Marcel Goos 06 55 87 23 35
Bert de Bode 06 51 41 80 18

« Terug

Openingstijden

Spelen van ochtendlicht tot avondschemer

U kunt spelen van zonsopkomst tot zonsondergang.

Rhoon GolfCenter
van zonsopgang tot zonsondergang.
reserveren starttijden vanaf 9.00 uur, telefoonnummer 010-5018058.

 

© 2020 Rhoon Golfcenter - webontwikkeling door Goos Websitemakers