Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

De golfbaan heeft de NGF A-status en is uitdagend voor professionals en alle andere spelers met baanpermissie. Check ook onze oefenfaciliteiten.

Klik hier om u aan te melden voor online reserveren. Nadere uitleg, indien nodig, vindt u hier. Telefonisch reserveren kan ook op het vertrouwde nummer 010 501 80 58. 

Heeft u vragen?

Bel of mail ons en wij helpen u graag verder!

De golfbaan van Rhoon GolfCenter biedt uitgebreide speelmogelijkheden. Een rondje van 18 holes betekent 5,7 kilometer (5.748 meter) lopen, van de heren back tee op hole 1 tot de laatste put op hole 18. Tenminste, voor wie de ideale lijn volgt. De golfbaan, die sinds 1985 in het bezit is van de A-status van de Nederlandse Golf Federatie (NGF), daagt spelers met baanpermissie uit te laten zien wat zij in huis hebben. De uitgebreide beplanting, royale waterpartijen en brede fairways zorgen ervoor dat het spel nooit saai wordt.

Baanpermissie is er voor alle golfers die tenminste een spelniveau hebben dat gelijk staat aan handicap 54 of lager. Met dit golfvaardigheidsbewijs, of liever golfwaardigheidsbewijs, kunnen spelers aantonen dat zij de basisprincipes van het golf begrijpen en beheersen. Na het gunstig afronden van een speciale cursus kunnen ze als lid van een golfclub de jaarlijkse digitale NGF-pas aanvragen. Oefenfaciliteiten


De vele oefenfaciliteiten op Rhoon GolfCenter helpen maximaal bij het vinden van de juiste slag. De gedeeltelijk overdekte driving range telt bijvoorbeeld vijftig afslagplaatsen. De specialistische slagen kunnen spelers zichzelf eigen maken op de diverse putting greens, chipholes en in de oefenbunker. Ook is er een minibaan van zes par-3 holes.