Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Golfbaan Rhoon Golfcenter

De golfbaan van Rhoon GolfCenter ligt midden in de ongerepte natuur van de gemeente Albrandswaard. Rotterdam lijkt ineens heel ver weg! De golfbaan heeft een NGF A-status en biedt uitdagende speelmogelijkheden voor professionals en alle andere spelers met baanpermissie. Mede door de uitgebreide beplanting, ruime waterelementen en uitgestrekte speelzones blijft het spel hier altijd boeiend.

Een rondje van 18 holes staat gelijk aan 5,7 kilometer (5.748 meter) van hole 1 tot de laatste put op hole 18. Tenminste, voor wie de ideale lijn volgt.

Is dit jouw eerste kennismaking met golf? Word lid of bekijk het lesaanbod van onze golf academy!

Online reserverenBaanstatusAlles over handicap
Wil je graag een starttijd reserveren voor de baan? Klik hier om aan te melden voor online reserveren.

Online Reserveren
Bekijk hier voordat je een ronde gaat lopen de meest recente baanstatus, zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens het golfen.

Check Baanstatus
Lees hier alles over de handicapregistratie en
check jouw handicap
gemakkelijk in de tabel.

Lees hier meer

Golfen met baanpermissie

Baanpermissie is er voor alle golfers die tenminste een spelniveau hebben dat gelijkstaat aan handicap 54 of lager. Met dit golfvaardigheidsbewijs kunnen spelers aantonen dat zij de basisprincipes van het golf begrijpen en beheersen. Na het gunstig afronden van een speciale cursus kunnen ze als lid van een golfclub de jaarlijkse digitale NGF-pas aanvragen.

Oefenfaciliteiten


Er zijn ook voldoende oefenfaciliteiten aanwezig op Rhoon GolfCenter die je helpen bij het vinden van de juiste slag. Denk hierbij aan een driving range, diverse putting greens, chipholes en de oefenbunker. Ook is er een minibaan- of PAR3 baan van zes par-3 holes.

  • driving range
  • putting greens
  • chipholes
  • oefenbunker
  • PAR 3 baan