Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Rhoon Golf Academy

Wie golflessen wilt volgen in de regio Rotterdam, doet dat bij Rhoon Golf Academy. Of je nu een beginnende golfer bent of gevorderd iedereen is van harte welkom om golflessen te volgen. Onze enthousiaste golfprofessionals staan klaar om jouw golfvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Onder leiding van onze pro’s behaal je binnen no-time, zorgeloos je baanpermissie of je handicap-54. Op onze driving range heb je alle ruimte om je slagen te oefenen. De putting greens, chipholes en oefenbunker bieden de gelegenheid om je golftechniek te verfijnen. Voor wie van een wat kortere uitdaging houdt, hebben we ook een minibaan met zes par-3 holes.

Heb je vragen?

Rhoon Golf Academy

OPLEIDING HANDICAP 54 | FITTING- EN REPARATIESTUDIO | CLINICS

De Rhoon Golf Academy biedt kant-en-klare arrangementen aan, waarbij bijvoorbeeld gedurende enkele dagen achter elkaar of een periode van vijf weken drie à vier uur per week alles voor de deelnemers wordt verzorgd. Van lessen in regels en over gedrag op de baan tot de beschikbaarheid van voldoende ballen, aan alles is gedacht. Na afloop doen de deelnemers examen en krijgen ze een officiële baanpermissiepas gebaseerd op handicap 54.

Eerstvolgende Handicap-54 cursus: 20 en 21 juli 2024 of 17 en 18 augustus 2024.

We hebben hele goede en enthousiaste professionals als leraren: Jan van Kempen, Floris Kaal en de Engelsman Antony Morgan.

Boeken of meer informatie? Mail naar events@rhoongolfcenter of bel naar 010 501 80 58.