Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Volg golfles bij onze Golf Academy

Ontdek het plezier van golfen bij onze golf academy, waar zowel beginners als gevorderden, jong en oud, van harte welkom zijn om onze golflessen te volgen. Onze enthousiaste golfprofessionals staan klaar om jouw golfvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Met onze voordelig geprijsde golflessen behaal je no-time, zorgeloos je baanpermissie of je handicap-54. Op onze driving range heb je alle ruimte om je slagen te oefenen. De putting greens, chipholes en oefenbunker bieden de gelegenheid om je golftechniek te verfijnen. Voor wie van een wat kortere uitdaging houdt, hebben we ook een minibaan met zes par-3 holes.

Heb je vragen?

M.G.G. Golfexploitaties / GOLFSCHOOL RINUS GOOR

OPLEIDING HANDICAP 54 | FITTING- EN REPARATIESTUDIO | CLINICS

De bijnaam van Rinus Goor is ‘The name in Golf’. Dat is niet voor niets. Als professional sinds 1973 en veelzijdig ondernemer heeft hij een grote bijdrage geleverd aan het populair maken van de golfsport in Nederland. Zijn cursussen leren deelnemers niet alleen de techniek van het golfen, maar laten hen vooral het plezier van deze sport ervaren in het prachtige groene decor van Rhoon Golfcenter.

Arrangement

In samenwerking met Rhoon Golfcenter biedt de Rinus Goor Golfschool een kant-en-klaar, aantrekkelijk geprijsd arrangement aan, waarbij bijvoorbeeld gedurende enkele dagen achter elkaar of een periode van vijf weken drie à vier uur per week alles voor de deelnemers wordt verzorgd. Van lessen in regels en over gedrag op de baan tot de beschikbaarheid van voldoende ballen, aan alles is gedacht. Na afloop doen de deelnemers examen en krijgen ze een officiële baanpermissiepas gebaseerd op handicap 54. Rinus: “We constateren dat bedrijven enthousiast zijn. Het grote voordeel is dat een groot deel van de deelnemers blijft hangen en vaker terugkomt om te spelen. Sommigen komen oefenen, anderen nemen privélessen. Er zijn bedrijven die hun personeelsleden in ‘de baas z’n tijd’ van acht tot tien ’s morgens laten spelen, die op hun beurt hun enthousiasme overbrengen op collega’s en klanten. Op het ogenblik hebben we hele goede professionals als leraren, onder wie drie echte toppers: Jan van Kempen, Floris Kaal en de Engelsman Antony Morgan, die wat golf betreft echt een bizarre gereedschapskist heeft. Hun inspanningen combineren we met onze studio, die eigenlijk de heilige graal aan het worden is. Alles is geautomatiseerd. De deelnemers worden opgenomen, terwijl ze virtueel op de mooiste banen ter wereld spelen, zoals het Schotse St. Andrews. Die studio vol geavanceerde techniek heeft een enorme investering gevraagd, die we nu eindelijk terugverdienen.”

Boeken of meer informatie?

Voor het boeken van of informatie over een golf- of fittingles op maat met behulp van de Trackman-simulator en de BodiTrak prestatiemat kunt u bellen met Antony Morgan: 06 27 40 12 78.