Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Brasserie Rhoonse Polder

De brasserie is geopend van 9.00-17.00 uur.  Binnen en op het terras is het verplicht een coronatoegangsbewijs te tonen (QR-code op de smartphone, of een afgedrukt bewijs op papier). Binnen zijn mondmaskers verplicht bij verplaatsingen. Wie zit mag zijn of haar mondkapje afdoen.  Afhalen buiten kan zonder corona-app.

Heeft u vragen?

Bel of mail ons en wij helpen u graag verder!

De 19e hole is de gezelligste wordt wel eens gezegd en dat geldt zeker voor Brasserie Rhoonse Polder. De gezellige inrichting met comfortabele zitjes nodigt uit tot het leggen van nieuwe contacten en biedt tegelijk voldoende privacy. De ideale plek om voor en na het lopen van de holes te ontspannen met flightgenoten en anderen. Deze sfeervolle ontmoetingsplaats is geliefd bij zowel golfers als niet-golfers (ook recreanten komen graag langs). Bovendien zijn er feest- en vergaderfaciliteiten. 
Reserveren en informatie over bijvoorbeeld het huren van zaalruimte: 010 501 79 28.

Baancatering


Een rondje lopen maakt dorstig en het mooie is dat een drankje bij wijze van spreken gewoon op bijvoorbeeld de green kan worden geserveerd. Het is niet nodig tussendoor naar de bar of het terras te lopen.  Buiten is er een foodtruck waar warme en koude dranken, broodjes en versnaperingen verkrijgbaar zijn die u ‘onderweg’ kunt nuttigen.