Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Brasserie Rhoonse Polder 

Stel je voor: je hebt net een uitdagende ronde golf achter de rug en je snakt naar een plek waar je kunt ontspannen, genieten van lekker eten en drinken, en misschien zelfs nieuwe vrienden kunt maken. Of misschien ben je gewoon op zoek naar een gezellige locatie om een speciale gelegenheid te vieren, zonder gedoe en met alles perfect geregeld.

Onze brasserie, ook wel bekend als de 19e hole, is precies wat je nodig hebt. Hier vind je de perfecte mix van ontspanning, lekker eten en drinken, en een warme, uitnodigende sfeer. Geen stress, geen gedoe, alleen maar goede vibes en goede tijden.

Of je nu op zoek bent naar een plek om bij te praten met vrienden na een lange dag op de golfbaan, of je wilt je verjaardag vieren met een feest om nooit te vergeten, onze brasserie staat voor je klaar. Laat ons de details regelen terwijl jij geniet van het moment en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

En we gaan nog een stapje verder. Met onze baancatering en de mogelijkheid om een foodtruck te huren voor je evenement, maken we het je nog gemakkelijker om te genieten van lekker eten en drinken, waar en wanneer je maar wilt.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs en ontdek zelf waarom onze brasserie dé plek is op ons terrein om te ontspannen, te genieten en nieuwe herinneringen te maken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Tot snel!

Bekijk hier onze menukaart

Feesten en Partijen

Bij Brasserie Rhoonse Polder ben je aan het juiste adres voor het organiseren van jouw speciale evenement. Met onze uitgebreide ervaring in het plannen van bedrijfsdagen, bruiloften en andere feesten, kun je erop vertrouwen dat jouw gelegenheid in goede handen is. We streven ernaar om elk evenement persoonlijk en zorgvuldig te benaderen, zodat het precies past bij jouw wensen en verwachtingen.

Of je nu een jubileum, zakelijk evenement, verjaardag, babyshower of kraamfeest wilt organiseren, we staan klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op via info@rhoongolfcenter.nl voor meer informatie en om te bespreken hoe we jouw evenement tot een succes kunnen maken. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke dag te creëren! 
 

Vraag een offerte aan