Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Feesten en partijen

Alle elementen zijn in huis bij Brasserie Rhoonse Polder om van jouw evenement een succes te maken. De brasserie heeft de perfecte ligging. Het is namelijk gelegen op een steenworp afstand van Rotterdam, maar zodra je de dijk afrijdt waan je je compleet in de natuur. Daarnaast beschikken we over voldoende parkeergelegenheid zodat we ook geschikt zijn voor grote groepen. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos, voel je welkom om eens een kijkje te komen nemen.

Vergaderen

Brasserie de Rhoonse Polder is de perfecte locatie als je op zoek naar een ruimte waar je zorgeloos kunt vergaderen, middenin de natuur van de Rhoonse Grienden. Wij bieden een 4- of 8-uurs vergaderarrangement aan. Maar ben je op zoek naar een concept op maat? Neem contact op via info@rhoonsepolder.nl. Wij ontzorgen graag!

1 dagdeel (4 uur)
                                                                                                                                €25,00
Onbeperkt koffie en thee, flessen plat en bruisend water
Gebruik van de beamer en het scherm, de flipover met stiften
in de pauze een gevulde koek, appelflap of appelgebak
Inclusief uitgebreide lunch                                                                                                              €42,50

2 dagdelen (8 uur) 
                                                                                                                            €57,50
Onbeperkt koffie en thee, 's morgens plat en bruisend water
Gebruik van de beamer en het scherm, de flipover met stiften
In de ochtend pauze een gevulde koek, appelflap of appelgebak
's middags diverse flesjes fris, plat en bruisend water
Inclusief uitgebreide lunch

Trouwen

Geweldig, je hebt JA gezegd tegen de man of vrouw van je dromen. De tijd van de perfecte bruiloft organiseren breekt aan. Brasserie Rhoonse Polder is bij uitstek de locatie om de liefde te vieren. Als officiële trouwlocatie kunnen wij jouw complete bruiloft verzorgen. Je kan elkaar zowel binnen als buiten het jawoord geven, daarna breng je met vrienden en familie een toast uit op ons zonnige terras en sluiten jullie de dag af met een heerlijk diner en spetterend feest!