Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Golfclub Oude Maas

Bij Golfclub Oude Maas draait het niet alleen om golf; het is dé plek waar avonturen beginnen en vriendschappen bloeien. Als lid van onze club word je onderdeel van een levendige gemeenschap waar gezelligheid en verbondenheid voorop staan, met een rijke geschiedenis van meer dan 45 jaar. Doe mee aan onze energieke clubwedstrijden, waar vriendschappen ontstaan die generaties lang standhouden.

Als lid profiteer je van speciale privileges zoals gegarandeerde starttijden en de vrijheid om jouw favoriete wedstrijden ruim van tevoren te plannen. Of je nu net begint met golfen of al jarenlange ervaring hebt, bij ons vind je altijd een uitdaging die bij jou past.

De schitterende 18-holes baan langs de Oude Maas biedt een een plek om te ontspannen van de hectiek van het doorgaanse leven. Omringd door weelderig groen en levendige natuur voel je je direct thuis, samen met de nieuwsgierige dieren die onze baan hun thuis noemen.

Na het golfen is het tijd om samen te komen op ons gezellige terras of in de brasserie, waar verhalen worden gedeeld en gelachen wordt om de hoogte- en dieptepunten van de dag.

Bekijk onze website

Heb je vragen?

Secretariaat Golfclub Oude Maas

Wedstrijdbalie

Reserveren starttijden

Algemeen