Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Golfclub Oude Maas

Heeft u vragen?

Bel of mail ons en wij helpen u graag verder!

Secretariaat Golfclub Oude Maas

Wedstrijdbalie

Reserveren starttijden

Algemeen

Vrienden maak je bij Golfclub Oude Maas

“Als lid van onze golfclub speel je mee met onze clubwedstrijden, leer je andere mensen kennen en ontstaan vriendschappen en vriendengroepjes. Sommige van die groepjes bestaan al meer dan vijfentwintig jaar!

Clubtrouw en onderlinge gezelligheid en vriendschap zijn dan ook de kenmerken van Golfclub Oude Maas, die in 2020 45 jaar bestond.

De Golfclub is natuurlijk lid van de NGF, waardoor het ook mogelijk is aan de landelijke competitie deel te nemen

Gereserveerde starttijden, drie weken vooraf inschrijven voor één of meer wedstrijden naar keuze gedurende de week; voorkeur aangeven met wie je graag wilt spelen en op ongeveer welk tijdstip je dat het liefste wilt doen. Dat zijn een paar voorrechten, die je als lid van onze golfclub zomaar in de schoot vallen. Voor beginnende golfers tot lage handicappers zijn er wedstrijden voor het uitkiezen. Daarnaast kun je bovendien vrij spelen op je golfabonnement, door je aan te melden voor een starttijd, vier dagen van tevoren. 


Prachtig gelegen langs de Oude Maas met zijn grienden in het poldergebied van Rhoon, is de golfbaan uitgegroeid tot een mooie parkbaan, met prachtige bomen in een natuurgebied waar behalve golfers bijvoorbeeld ook bevers zich beginnen thuis te voelen, zij het wel in de diverse watergangen van de baan waar een golfer zijn bal liever niet terecht ziet komen.


In dit rustig gelegen gebied, weg van de drukte en het lawaai van snelwegen of een drukke stad, kun je op de 18-holes baan je geliefde golfsport beoefenen. 
Na afloop op het terras of in het restaurant gezellig napraten over je ronde, over de pech die je had door een boom of waterhindernis, maar ook over je perfecte drive of approach, die de par of birdie opleverde die je had verdiend. Voel je welkom bij Golfclub Oude Maas, waar vriendschappen en uitdagingen, rust en natuur, recreatie en gastvrijheid op en om de baan voor het oprapen liggen.

Neem een kijkje op onze website.

Bekijk onze website