Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Golfschool

Nu een kant-en-klaar gunstig geprijsd arrangement om zonder zorgen uw baanpermissie te halen.
Informeer via de onder het kopje 'Heeft u vragen' naar de lesmogelijkheden tijdens de lockdown.

Heeft u vragen?

Bel of mail ons en wij helpen u graag verder!

M.G.G. Golfexploitaties / GOLFSCHOOL RINUS GOOR

OPLEIDING HANDICAP 54 | FITTING- EN REPARATIESTUDIO | CLINICS

De bijnaam van Rinus Goor is ‘The name in Golf’. Dat is niet voor niets. Als professional sinds 1973 en veelzijdig ondernemer heeft hij een grote bijdrage geleverd aan het populair maken van de golfsport in Nederland. Zijn cursussen leren deelnemers niet alleen de techniek van het golfen, maar laten hen vooral het plezier van deze sport ervaren in het prachtige groene decor van Rhoon GolfCenter.

Arrangement

In samenwerking met Rhoon GolfCenter biedt de Rinus Goor Golfschool een kant-en-klaar, aantrekkelijk geprijsd arrangement aan, waarbij bijvoorbeeld gedurende enkele dagen achter elkaar of een periode van vijf weken drie à vier uur per week alles voor de deelnemers wordt verzorgd. Van lessen in regels en over gedrag op de baan tot de beschikbaarheid van voldoende ballen, aan alles is gedacht. Na afloop doen de deelnemers examen en krijgen ze een officiële baanpermissiepas gebaseerd op handicap 54. Rinus: “We constateren dat bedrijven enthousiast zijn. Het grote voordeel is dat een groot deel van de deelnemers blijft hangen en vaker terugkomt om te spelen. Sommigen komen oefenen, anderen nemen privélessen. Er zijn bedrijven die hun personeelsleden in ‘de baas z’n tijd’ van acht tot tien ’s morgens laten spelen, die op hun beurt hun enthousiasme overbrengen op collega’s en klanten. Op het ogenblik hebben we hele goede professionals als leraren, onder wie twee echte toppers: Rinus van Blankers, die vele toernooien wint en de Engelsman Antony Morgan, die wat golf betreft echt een bizarre gereedschapskist heeft. Hun inspanningen combineren we met onze studio, die eigenlijk de heilige graal aan het worden is. Alles is geautomatiseerd. De deelnemers worden opgenomen, terwijl ze virtueel op de mooiste banen ter wereld spelen, zoals het Schotse St. Andrews. Die studio vol geavanceerde techniek heeft een enorme investering gevraagd, die we nu eindelijk terugverdienen.”

Abonnement jongvolwassenen

Rinus: “Er komt ook een abonnement voor jongvolwassenen tussen 18 en 25 jaar. Die groep is redelijk actief, maar gaat puur af op de prijs. Zij spelen waar de tarieven het laagst zijn.”

Boeken of meer informatie?

Voor het boeken van of informatie over een golf- of fittingles op maat met behulp van de Trackman-simulator en de BodiTrak prestatiemat kunt u bellen met Antony Morgan: 06 27 40 12 78.