Rotterdam lijkt ineens oneindig ver weg

Brasserie Rhoonse Polder

Gezelligheid troef in bar en restaurant

Echte golfers weten het al lang: de 19e is de gezelligste hole! Dat geldt zeker voor Brasserie de Rhoonse Polder. Het maakt niet uit of u komt voor een lunch of een à la carte diner. Restaurant Nieuwe Polder maakt er altijd een feest van. Informeel, maar in stijl. U voelt zich snel thuis bij de ongedwongen sfeer, verzorgde entourage en het vriendelijke gastheerschap.

Uitnodigende inrichting

De gezellige inrichting met comfortabele zitjes nodigt uit tot het leggen van nieuwe contacten en biedt tegelijk voldoende privacy. De ideale plek om voor en na het lopen van de holes te ontspannen met uw flightgenoten.

Baancatering

Een goede wedstrijd kan dorstig maken. U hoeft echter uw spel niet te onderbreken om een drankje te nuttigen aan de bar of op het terras. Of u nu 9-holes of 18-holes speelt, de catering bedient u , bij wijze van spreken, op de green!

Voor golfers en niet-golfers

Start en finish liggen altijd in de karakteristieke brasserie. Deze sfeervolle ontmoetingsplaats is geliefd bij zowel golfers als niet-golfers. En biedt bovendien onderdak aan onder meer feest- en vergaderfaciliteiten voor kleine en grote groepen. Diverse arrangementen en presentatievoorzieningen zijn aanwezig en kunnen op uw wensen worden afgestemd. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur.
In het golfhuis zijn verder diverse faciliteiten ondergebracht die elders in dit hoofdstuk aan u worden voorgesteld. U kunt de centrale receptie van de brasserie bellen voor onder meer algemene informatie en voor het huren van zaalruimte.

Voor meer informatie en reserveringen belt u 010 – 501 79 28.

© 2019 Rhoon Golfcenter - webontwikkeling door Goos Websitemakers