Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Business | Zakelijk

Samen golfen is een nieuwe dimensie in het zakelijk bespreken. Golf en zaken doen gaan goed samen.

Heeft u vragen?

Bel of mail ons en wij helpen u graag verder!

Zaken doen is elkaar opdrachten gunnen, waarbij de laagste prijs niet leidend is. Het gaat om het gevoel met elkaar door één deur te kunnen. Of in dit geval samen over één baan! Opdrachtgevers/leveranciers en hun klanten leren elkaar op een andere, vaak informelere manier kennen op de baan en tijdens het napraten in de brasserie of op het terras. Dit levert goede resultaten op en laat zien dat golf en zaken doen goed samengaan. Bert de Bode, directeur van Rhoon GolfCenter: “Tijdens het golfen kunnen zij veel gemakkelijker praten over moeilijke dingen, doordat zij elkaar beter en vooral anders leren kennen dan in een formelere omgeving. Ik noem het een nieuwe dimensie in het zakelijk bespreken.”

Met het overdraagbare bedrijfslidmaatschap krijgen bedrijven bovendien allerlei privileges op ‘businessclass’-niveau, zoals een uitnodiging voor de jaarlijkse bedrijvendag of greenfee-kaarten tegen speciale tarieven.

Kant-en-klaar golfarrangementen

Bert probeert meer 25- tot 45-jarigen te interesseren voor (zakelijk) golf. Deze drukke ‘jongeren’ weten de golfbaan al beter te vinden, maar Bert wil het hen nog aantrekkelijker maken. Rinus Goor, eigenaar van de gelijknamige Golfschool aan de Veerweg, en hij hebben met succes zakelijke kant-en-klaar golfarrangementen gelanceerd, die bedrijven en instellingen in staat stellen zonder zorgen relaties en personeel op professionele wijze klaar te laten stomen voor de baanpermissie (handicap 54), die in de plaats is gekomen van het Golfvaardigheidsbewijs (GVB).

Meer informatie hierover, maar ook over clinics, vind u hier.

Interview


Zie voor informatie het interview met Bert de Bode en Rinus Goor dat is verschenen in BERT! 2020.

Bekijk de pdf