Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Meer namen bekend Dutch Open

Thomas Pieters doet ook mee aan de Dutch Open 2021 op Bernardus (16-19 september). Eerder al heeft de organisatie de Zuid-Afrikaan Louis Oosthuizen vastgelegd. Ook diens landgenoten Garrick Higgo en Branden Grace staan op het affiche, aldus meldt Golf.nl. De Engelsman Matt Wallace komt net als in 2019 naar Nederland. Eerder al is de komst van Louis Oosthuizen, de huidige nummer zeven en eerste niet-Europeaan of -Amerikaan op de wereldranglijst, aangekondigd. In zijn spoor komen nog twee Zuid-Afrikanen van naam, Branden Grace (negenvoudig winnaar op de European Tour) en Garrick Higgo, naar Nederland.

Daar houdt het niet op. De Duitser Matthias Schmid, die wordt gezien als het grootste Europees talent van dit moment, is eveneens aanwezig. Naast Joost Luiten, Darius van Driel, Lars van Meijel, Wil Besseling en Daan Huizing zijn ook Ralph Miller en Rowin Caron aan de startlijst toegevoegd. Johannes Veerman, de Amerikaan met een Nederlands paspoort, die recent won in Tsjechië, heeft zijn deelname ook bevestigd.

Vooralsnog wordt het toernooi met publiek gespeeld. Niet duidelijk is hoeveel toeschouwers welkom zijn. Meer informatie op golf.nl

Terug naar overzicht